01/12/2009

Best Events Agency

BEST EVENTS AGENCY - 6 ANI !


Best Events Agency este fara indoiala primul meu copil. Ea s-a nascut din pasiune, dorinta si speranta in decembrie 2005. Si cum orice copil are doi parinti Best Events ne are pe mine si pe Oana, doua tinere domnite dornice de a face ceva nou si interesant.
Primul eveniment a avut loc oarecum inainte de nasterea propriu zisa a agentiei, in noiembrie 2005 si era nunta unei prietene. Fara pretentii prea mari, ne-am descurcat dar am muncit pana in ultima clipa.

Best Events a crescut si a devenit adolescenta si a inceput sa vrea sa faca mai mult, asa ca ne-am apucat si de aranjamente florale in 2007 si de comert online in 2008. Am pornit de la ideea ca daca facem aranjamente florale in house o sa reducem cat de cat costurile, dar am observat mai apoi ca mare parte din castigurile firmei provin din realizarea de aranjamente florale sau din vanzarea de accesorii online.
Cu timpul, pentru mine cel putin, realizarea de aranjamente florale a devenit din ce in ce mai placuta si interesanta si dupa doi ani in care am facut aranjamentele dupa ureche si am strans un portofoliu destul de bogat am inceput sa aprofundez acest domeniu cu studii, dar asta este deja alta poveste.
Daca sunteti curiosi, Best Events Agency, are si site: http://www.bestevents.ro/ care este online din 2005 dar si catalog de prezentare: http://www.catalog.bestevents.ro/ care este online din 2008.

No comments:

Post a Comment